Polska restauracja wśród najlepszych lokali na świecie!
„Polska restauracja „Elixir” znalazła się wśród lokali, nominowanych do międzynarodowego konkursu World Restaurant Awards 2019″
Adrianna Raszyk, RMF FM
Warszawski lokal z szansą na restauracyjnego Oscara
„Po raz pierwszy w historii nasz rodzimy lokal gastronomiczny został nominowany do tej prestiżowej nagrody.”
Piotr Halicki, Onet.pl
Polska restauracja ma szansę wygrać „restauracyjnego Oscara”!
„Pierwszy raz w historii zdarza się, by polski lokal gastronomiczny został nominowany do tak prestiżowej nagrody, jak ta.”
Chillizet
Wódka i śledź
– czy to może być eleganckie
„Połączenie wódki i określonych dań ma w Polsce długą tradycję. Potraktowanie wódki jako trunku szlachetnego to nowość.”
Monika Kucia, ugotujto.pl

Pionierom jest zawsze najtrudniej
„Gdy cała Polska szalała na punkcie sushi i kuchni włoskiej, Piotr Popiński konsekwentnie promował polskie smaki.”
Marta Kudosz, Nowości Gastronomiczne

Jak dobrać alkohol do potrawy?
„Restauracja Elixir by Dom Wódki jako jeden z pionierów może poszczycić się profesjonalnym łączeniem smaków alkoholu i jedzenia.”
Wyobraźnia.eu

Nowatorskie połączenia smaków. Jak zmienia się gastronomia?
„Restauracja ELIXIR by Dom Wódki jest obowiązkowym punktem odwiedzin na kulinarnej mapie Warszawy.”
Zdrowy Styl Życia

Polska wódką stoi…
„To jedno z niewielu w Warszawie miejsc, które z czystym sumieniem będę polecać gościom z zagranicy.”
Restaurantica.pl

Teoria łączenia smaków – jak to działa?
„Warto poeksperymentować i stworzyć nowe niebanalne połączenie smaków. Taka sztuka nazywa się food pairingiem.”
Kultura Masowa